tiistai 6. marraskuuta 2012

Esittelypostaus: Jenspa

Esittelypostausta kehiin minusta eli Jenspasta. Olen 20-vuotias itseään kenttäratsastajaksi kutsuva nuori Liedosta, Turun naapurista. Ratsastusta olen harrastanut 8-vuotiaasta lähtien, ensin kolme vuotta ratsastuskoulussa, sittemmin omilla hevosilla.

Tumppi 2011

Ensimmäisen hevosen, Sirun, perheemme hankki, kun olin 11-vuotias. Iituska hankittiin samana vuonna pari kuukautta myöhemmin. Sirulla kisailin seuratasolla pieniä esteluokkia. Iituskan kanssa kisasin esteillä aina 100 cm asti. Kenttäratsastus kuitenkin vei mukanaan, kaudet 2006 ja 2007 kuuluin Lounais-Suomen aluekenttävalmennusrenkaaseen Iitun kanssa. Estepuolella oltiin varalla kausi 2006 ja muistaakseni 2007 päästiin mukaan aluevalmennukseen.

Iituska 2007

Tumppi tuli kuvioihin vuoden 2008 alussa. Sen kanssa olen nyt kisannut kentässä helppoa ja rataesteillä 110 cm. Haaveilemani SM-mitali puuttuu vielä kokoelmista, mutta katsotaan mihin tällä hevosella pääsee :)
Valmentajikseni nimeäisin Janna Huhtasen ja Seppo Laineen, vaikka valmentautuminen nyt onkin ollut vähän epäsäännöllistä.


Perheeseni kuuluu vanhemmat, isosisko, pikkuveli ja pikkusisko. Isosisko ratsastaa enää aktiivisesti, äiti ja pikkusisko ovat myös harrastelleet jokusen vuoden. Iskä kuljettaa yleensä kisoihin ja myös kengittää hevosemme. Asun edelleen kotona, sillä en koe tarpeelliseksi muuttaa pois :D Joutuisin kuitenkin päivittäin tulemaan tänne tallille. Eikä mulla olisikaan edes varaa asua yksin..

Veljen rippijuhlat kesäkuu 2012

Opiskelen Turun ammattikorkeakoulussa liiketaloutta nyt toista vuotta. Pääaineenani on markkinointi, josta riittääkin projektia projektin perään. Joulukuussa 2014 olisi tarkoitus valmistua tradenomiksi. Sitten ei olekaan mitään varmuutta jatkosta, sen näkee sitten. Markkinointipäällikön titteli olis ihan kiva näin alkuun :D


Tykkään paljon herkuista, ja niitä tulee syötyä vähän liikaakin. Vapaa-aikani käytän yleensä kavereiden kanssa hengailuun ja elokuvien katsomiseen :) Säästökohteitani ovat lomamatka etelän lämpöön ja oma järjestelmäkamera. Sekä vakavamieliseen koulutreenin tarkoitetut sävy-sävyyn sopivat pintelit ja satulahuopa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti