torstai 13. kesäkuuta 2013

Tumppi pedikyyrissä


Eilen oltiin vähän maastoilemassa tallin viereisessä pikkumetässä. Pohja oli yllättävän kuiva vaikka oli satanut. Reitti oli varsin umpeen kasvanut, mutta kyllä sieltä päästiin lenkki kiertämään. Hämähäkin seittejä ja hyttyisiä oli vaikka muille jakaa, hyi! Hypättiin metsästä ojan yli tielle, mentiin vähän ravia ja laukkaa. Sitten huomasin oikean etukengän puuttuvan... Käveltiin vielä hetki kentällä loppukäynneiksi ilman kenkää ennen kuin mentiin talliin.


Kavio oli ennestään jo vähän lohjennut, mutta nyt näytti varsin räjähtäneeltä. Iskällä oli onneksi aikaa laittaa uusi kenkä Tumpille, tällä kertaa komealla kuorrutteella koristettuna ;) Tosiaan kavioon laitettiin molemmille puolille paikka-ainetta, jotta kavio muistuttaisi taas kaviota ja naulat saataisiin lyötyä kiinni.





Tumpin mielipide pedikyyristä :P




"Onko se lunta?"




Olisin halunnut korjauksen mustalla aineella, mutta iskällä ei ollut sitä. Tumppi on taas siihen malliin ripotellut kenkiään pisin metsiä, että neljän hokkireiän kenkiä ei enää ollut Tumpin koossa (nollan kenkä) jäljellä. Nyt sille laitettiin kenkä, jossa on vain kantahokkien reiät, se saakoon kelvata.

Onko teidän hepoilla yhtä hienoa pedikyyriä? :)

2 kommenttia:

  1. Hieno lenkkari tuli kyllä tumpille! :) onko sillä pehmeät kaviot vai miks noin pahasti lohkes? :(
    falkkikin itseasiassa sai tänään pedikyyrin kun käytiin klinikalla sairaskengityksessä.. Hienot pehmusteet tuli tossujen alle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tumpilla ei ole koskaan ollut mitkään huippukaviot ja nyt kesäisin sillä on vielä huonommat.
      Toivottavasti falkin sairaskenkulit auttaa :)

      Poista