tiistai 23. heinäkuuta 2013

Paluu arkeen...

Lapinlahden reissulta palauduttu eilen, mutta hetki menee ennen kuin saan kisareportaasin kirjoitettua. Kuvat helpon ja vaativan maastoradoilta ladattu mun kuvasivulle.

Lähdettiin keskiviikkoiltana Auraan Emmin luokse, torstaina ajettiin Lapinlahdelle. Kotimatkalle lähdettiin sunnuntaina kello viiden jälkeen. Oltiin perillä Aurassa niin myöhään, että jäätiin Tumpin kanssa vielä yöksi. Maanantaina aamupäivästä saavuimme kotiin. Nyt Tumppi saakin olla pari viikkoa vähän kevyemmällä, sillä se on tehnyt täyttä kisakautta toukokuusta lähtien.

Tyhjin käsin tultiin SM-kisoista kotiin, tuli mokailtua joka osakokeessa... Ärsyttää hyvin paljon!

Laama jaloittelemassa Vaajakosken ABC:n pihalla

Tällä viikolla treenataan Riksun kanssa ahkerasti, sillä lauantaina startataan kotikisoissa harrastetta :) Sillä aikaa, kun olin itse reissussa, Vera ratsasti Riksulla. Siitä oli suuri apu, kiitos Vera :)

Tänään hyppäsin Riksulla esteitä ja arvatkaas mitä! Riksu innostui! :D Se oikein imi esteille muutaman kerran, mutta kuitenkin se malttoi kuunnella ohjeita. Hypättiin pari yksittäistä pystyä ja okseria sekä kolmoissarjaa. Korkeus oli varmaan 70-100 cm.

Huomenna onkin Riiviön vuoro hypellä, torstaina Tumpin kanssa on estetunti. Kamera saapuu tänä yönä Lontoon kielimatkalta Suomen maaperälle, joten toivottavasti saadaan uusia kuvia.

Aika vähän olitte toiveita laittaneet tulemaan.. Kenttäkisoista, treenistä ja tavoitteista riittää kuitenkin juttua. Toteuttelen toivepostauksia, kunhan kerkiän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti