keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Blogi 1v !

Viime vuosina blogeja on putkahdellut pystyyn kuin sieniä sateella! Tälle mun blogille on tullut vuosi täyteen, tarkka päivä taisi olla eilen. Paljon on vielä asiaa jaettavana luettavaksi muillekin, mutta aika vaan sattuu olemaan rajallinen.

Vuoden aikana on tapahtunut paljon. Tumppi siirtyi tällä kaudella helpon tahkoamisesta yhteen tähteen, napaten heti ekasta kisasta voiton. Lisäksi sain ratsastettavakseni taas Riksun. Myös Riiviö siirtyi ravimaailmasta enemmän ratsupuolelle. Kesän alussa Rölli palasi koulutuksesta kotiin ja siirtyi sekin mun treeniin. Onhan tässä siis jo tekemistä kun ratsastettavia on yhden sijaan neljä!




Vuoden aikana kirjoitetut esittelypostaukset: TumppiJenspaIitu ja varsatmuut hepatkenttäratsastus. Tulossa ainakin esittelyt Riiviöstä ja Röllistä.

Vuoden aikana hevosmäärässä on tapahtunut muutoksia. Luottoponimme Pax lopetettiin viime vuoden marraskuussa ja ensimmäinen oma hevosemme Siru lähti taivaslaitumille noin kuukausi sitten. Saimme kuitenkin maaliskuussa iloksemme tammavarsan, joka myöhemmin sai nimekseen Ratu Royale. Tällä hetkellä meillä on 12 hevosta.

Mun blogiin on päädytty monilla kenttäratsastukseen liittyvillä hauilla, joka on ihan mukava huomata. Kirjoittamani esittelypostaus kenttäratsastuksesta on blogini ehdottomasti luetuin teksti. Kenttäsuojista ja -varusteista tulossa juttua myöhemmin, niitä on paljon haettu. Myös nurmihokkipostaukselle olisi varmaan paljon kysyntää, ja semmoinen pitikin kirjoittaa, mutta se vähän niinkuin kaatui tiedon puutteeseen. Itse käytän joko lyhyitä tai pitkiä nurmihokkeja kannoilla, joten sillä tiedolla kukaan juuri mitään tekee :D

SM-kisojen aikaan hauissa näkyi selvästi kiinnostus perehtyä vastustajiin, mun nimellä tehtiin useita hakuja. Ei sillä, etten itse olisi myös vähän muiden tuloksiin tutustunut ;)

Eniten lukijoita oli ylläripylläri Suomessa, jaetulla kakkossijalla Viro ja Yhdysvallat. Seuraavana Venäjä. Blogiin päätyneiden lukijoiden suosituin nettiselain on Safari, toisena Google Chrome. 

Julkisia lukijoita blogille on vuodessa kertynyt 66. Käyntejä sivulla on reilut 20 000.

Varustepostaus on edelleen näissä tunnelmissa, joten malttakaa malttakaa ;)

Imartelevimmat haut, joilla on päädytty mun blogiin: hirven askellajit ja matovaihde :D Valitettavasti en hirven askellajeista osaa mitään kertoa, mutta kiva kun kävit.

Vuosijuhlan kunniaksi toiveita saa taas esittää, kyllä niitä vielä joskus saan tehtyäkin! :)

6 kommenttia:

  1. Sunhan ois pitäny leipoa meille lukijoille kakku ;) Olisko tallipostaus mahdollinen? Vai onko sellainen ollut jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut onneks voin leipoo viel itselleni ;D tallipostausta tulossa varustepostauksen jälkeen :)

      Poista
  2. Niin paljon tekisi mieli tehdä teille banneri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uu siistii! :) itse olen sen verran laiska ja osaamaton että vuoden aikana ollut vain kaksi banneria. Mutta toki saat tehdä jos haluat :)

      Poista
    2. Tein tässä äsken nopeasti bannerin, voit sen käydä noutamassa blogistani, jos vain banneri kelpuutetaan blogiisi :) http://eskerinelamaa.blogspot.fi/p/banneripaja.html

      Poista
    3. Kiitti :) Kommentoin banneria blogissasi.

      Poista