keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ristikoita Röllillä

Eilen rakentelin maneesiin muutaman ristikon, joita sitten hyppelin Röllin kanssa. Muut neljä estettä olivat ihan tavallisia ristikoita, mutta keltaisista puomeista tein kahden ristikon muodostaman okserin. Alkuun sekin oli normi ristikko, mutta vähän pidemmällä välillä, lopuksi tehtiin okseri.

Lähes kaikki tehtävät, joita tultiin, ovat Nellin kuvaamalla videolla. Alkuun pari kertaa pääty-ympyrällä yksittäin ristikkoa, sitten vähän erilaisia linjoja.

Ekaa kertaa kun tulin ristikko-okseria, Rölli pujahti ohi. Se vähän ihmetteli puomiviritelmää, mutta seuraavalla kerralla meni jo paremmin. Muutamia kertoja se otti tehtävissä puomeja mukaan, mutta en antanut sen vielä haitata. Eteneminen oli varsin energistä, joten mun piti vain ohjailla ja välillä jarrutellakin.

Tämä oli nyt Röllin neljäs tai viides kerta esteillä ratsastajan kanssa, joten siihen nähden meni oikein kivasti. Ajattelin ensin, että kokeillaan nyt joitain helppoja linjoja, mutta kun heppa oli ihan menossa niin tultiin vähän lisää. Rölli jaksoi oikein hyvin ja palautui loppuverkassa hienosti :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti