perjantai 27. kesäkuuta 2014

Matkalla mitalijahtiin!

Nyt ollaan matkalla Uutenkaarlepyyhyn, sillä TS Ratun joukkue kisaa taas joukkue-SM mitalista. Alun perin nämä kisat ei ollut mun kisasuunnitelmissa, mutta parin mutkan kautta ollaankin mukana. Vähän jänskättää :D Tumpin kanssa ei ollut ikinä pelkoa etteikö se selvittäisi maastoa, mutta Riksu ei oo ihan niin tykki vielä. Joukkue on lähes kokonaan eri kuin viime vuonna, vain meikäläinen on viime vuoden kalustoa, ja tosiaan tällä kakkoshevosella. Meidän joukkueessa on kaksi helpon menijää, Riksu suokkien helpossa sekä vielä tykkiponi Sedna ponien helpossa. Ei muuta kuin voitto kotiin!

Riksu kerää virtaa edustustehtäviin

Valmistautuminen on ollut tunnetusti ahkeraa ;) Näihin kisoihin parturoin Riksun vuohiskarvat, pesin harjan ja hännän sekä etsin itselleni käyttöön vähemmän reikäiset kumisaappaat. Käytiin me viikolla tosin myös koulu- ja estetunnilla :D

Tiistaina Maijan tunnilla opeteltiin niitä haastavimpia koulukuvioita: ravivoltteja ja laukannostoja, haha.
Eilen torstaina oltiin Annan silmien alla hyppäämässä vähän rataesteitä, kun halusin löytää taas sitä tasaisempaa rytmiä esteiden välille, se kun välillä on tuntunut olevan hukassa.

Pitäkää peukkuja! Koulustartti huomenna kahden aikaan ja rataesteet illalla alkaen klo 18.20

Online-tulokset tulossa Equipeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti