sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Blogi 2v!

Blogille tuli tiistaina ikää 2 vuotta. Ajattelin nyt taas kertailla pääpiirteittäin mitä vuoden aikana on tapahtunut, lähinnä blogin puolella siis. Ensimmäisen vuoden mietteitä löytyy postauksesta Blogi 1v!

Kenttäratsastus-aiheisia postauksia kirjoitin muutaman tämänkin vuoden aikana. Keväällä julkaisin kaksi haastattelupostausta aiheesta Kenttäkisoissa ulkomailla. Ensimmäisessä postauksessa Johanna Pohjonen kertoi Ruotsin kisareissuistaan ja toisessa Iiris Lyyra tunnelmoi aikaansa Belgiassa. Lisäksi kirjoitin kolmiosaisen postaussarjan, kuinka päästä mukaan tähän mahtavaan lajiin. Osa 1: Aloitus, osa 2: Harjoittelu ja osa 3: Kisat kutsuu! Heinäkuun lopulla julkaisin postauksen Nuorella maastareita, kun olin Röllin kanssa toista kertaa maastareita harjoittelemassa. Nämä kaikki postaukset ovat olleet varsin suosittuja, ja toivon että niistä on ollut edes jollekin jotain apua :)


Esittelypostauksia en tässä vuoden aikana ole saanut aikaiseksi vielä kirjoittaa. Suunnitelmissa on kuitenkin tehdä ainakin esittely Röllistä sekä omasta ratsastushistoriastani, jos jotakuta kiinnostaa. Viime marraskuussa julkaisin varustepostauksen heppojen varusteista.

Lukijoita blogilla on Bloggerin kautta 113. Bloglovinin kautta seuraajia on 42. Blogi löytyy Blogilistalta, jonka kautta on myös jokunen lukija. Blogin Facebook-sivullekin on tullut mukavasti tykkääjiä.

Viime marraskuussa julkaisemani postaus Hevoset unissa on noussut blogin luetuimmaksi postaukseksi. Hyvänä kakkosena on Esittelypostaus kenttäratsastuksesta. Hevonen unessa ja eri muodot kenttäratsastuksesta ovat suosittuja hakusanoja ihan viikoittain. Muita suosittuja googlauksia ovat toki green eventer ja myös hevosen kinnerpatti.

Eniten lukijoita on luonnollisestikin Suomessa, toisena Yhdysvallat ja kolmosena Venäjä. Nettiselaimena ykköseksi on noussut Google Chrome ja kakkosena on Safari.


Kuluneen vuoden vuoden aikana meidän perheen hevosten lukumäärä ei ole muuttunut, vaikka tarkoitus olikin... Aasi varsoi huhtikuussa varsan orista Quite Easy. Orivarsa sai nimekseen Ratu Revenge. Keväällä Mallan piti varsoa orista Classic Responce, mutta tuli mutkia matkaan. Varsa oli kuollut kohtuun eikä synnytys onnistunut. Malla jouduttiinkin lopettamaan, sillä leikkauksen onnistumisella ja siitä paranemisella oli huonot ennusteet. Malla haudattiin pikkuvarsa mahassaan tallin pihalle Sirun ja Paxin viereen. Tällä hetkellä meillä on siis edelleen 12 hevosta.

Asia's Pride "Aasi" ja varsansa Ratu Revenge "Repe"

Vuosipäivän kunniaksi saa taas esittää postaustoiveita!

12 kommenttia:

  1. -tallin esittely-postaus
    -tallitöistä postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallitöitä en juurikaan tee joten siitä ei ehkä juttua riitä, mutta talliesittelyn voisi ehkä tehdäkin :)

      Poista
  2. kaikkien hevosten esittely-postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esittelypostauksia olen pari vuotta sitten väsännyt Tumpista, Riksusta, Iitusta ja sen varsoista (Riiviö, Rölli, Reipas ja Ralli) sekä lopuista hevosista (Siru, Aasi, Malla, Romppu, Karvis, Royalty), mutta täytyypi varmaan tehdä postaus joka olisi enemmän ajantasalla :)

      Poista
  3. minusta olisi kiva kun tekisit postauksen siitä kuinka treenaat sun suomenhevosia nyt talven :) kun mulla on suokki jonka haluaisin tuoda kenttäradoille ensi kesänä mutta pikkasen hakee toi treenipuoli. siis valmennuksissa käydään ja näin mutta sit se muu aika jolloin pitäis tehdä itse :)

    VastaaPoista
  4. Tää oli kiva ja kattava, erilainen postaus :)

    VastaaPoista
  5. Kaikkien hevosten esittelypostaus;-)

    VastaaPoista
  6. Onnea 2-vuotiaalle blogille! On ollut kyllä kiva lukea. :)

    VastaaPoista