tiistai 2. kesäkuuta 2015

# team green

Playsson.netin blogiportaalilla on käynnissä hieno kilpailu, jossa voi voittaa koulumallisen satulahuovan. Niin upean, että varmasti pääsisi meillä ainakin edustuskäyttöön!

Aiheena kisassa on "Hyvä meidän tallitiimi". Kuvaan voi osallistua Instagramissa tai Facebookissa. Lisää kuvaan tunnisteet #playssonnet, #meidäntallitiimi ja #justdressagefi sekä pieni tarina miksi teidän tiimi on paras tai missä olette tavanneet, niin olet mukana kilpailussa. Kilpailun tarkemmat ohjeet portaalin sivuilla.

Tällä hetkellä ei ole montaa osallistujaa vielä mukana, joten aika helpolla on palkinto lähdössä jakoon! Osallistumisaikaa on vielä muutama päivä, sillä kilpailu päättyy 7.6.2015.

Osallistuin myös mukaan alla olevalla kuvalla. Siinä mennään vierivieressä Nooran kanssa matkaratsastuskisoissa mun hepoilla.


Nooran kanssa ollaan tunnettu jo aika pienestä lähtien. Heppatouhuissa ollaan tavattu vasta myöhemmin, kun Noora aloitti vuokraamaan yhtä meidän tallilla ollutta yksityishevosta. Sittemmin Noora vuokrasi Sirua ja Tumppia ennen kuin osti oman hevosensa. Olin mukana myös hevosen etsimisessä ja koeratsastuksissa. Vuoden 2011 helmikuussa Noora osti Ekin. Siitä lähtien säännöllisen epäsäännöllisesti minäkin olen päässyt vaihteluksi ratsastamaan myös tällä Nooran hevosella.

Noora kisasi Riksun kanssa tosiaan noissa matkaratsastuskisoissa ja minä puolestaan lainasin Ekiä sunnuntaina olleisiin kenttäkisaharjoituksiin :) 

Huonon huumorintajun lisäksi meillä Nooran kanssa on yhteistä innostus vihreään väriin! Ollaankin teettämässä vihreät tiimihupparit, mutta ne ovat vielä vähän vaiheessa. Ehkä ne pääsevät esille kun ovat valmiita :)
Noora ja Tumppi tallikisojen palkintojenjaossa vuonna 2010
Minä Ekillä kenttäkisaharkkojen palkintojenjaossa

Kenttäkisaharjoituksista tulossa postausta, kunhan keräilen kaikki materiaalit talteen! Voitte fiilistellä jo tunnelmia etukäteen Pilvipisaran galleriasta, johon taitavat kuvaajat Pilvi Vähämäki ja Aleksi Uimonen ovat ladanneet ottamansa kuvat esille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti