tiistai 22. syyskuuta 2015

Kenraaliharjoitus illan hämärtyessä

Illan hämärtyessä eilen otettiin Riiviön kanssa itsenäisesti hyppyjä kentällä. Sileän verkassa tein paljon siirtymiä, jotta sain yli-energisen ratsun kuulolle. Muutaman pienemmän kavalettiloikan jälkeen kuvaaja saapui paikalle ja siirryttiin esteiden pariin.

Vähän oli alkuun taas hakemista Riiviön kanssa ponnituspaikoissa ja hyppyihin mukautumisessa. Riiviö oli ihan innoissaan menossa esteille, välillä vähän turhankin kovalla imulla :D Laukka tuntui paranevan tosi paljon, kun vaihdettiin sileän verkasta esteille.


Hypeltiin alkuun pari yksittäistä hyppyä ja seuraavaksi 2-4 esteen tehtäviä. Mitään varsinaisia ratoja emme hypänneet, kokeiltiin vaan kontrollin säilymistä erilaisilla linjoilla. Pari kertaa suhteutetussa välissä Riiviö olisi halunnut lähteä vilistämään, ja jouduin tekemään ronskimman pidätteen. Se kuitenkin auttoi ja seuraavilla kerroilla riitti oman ylävartalon nostaminen pystyyn esteen jälkeen ja pieni pidäte. Keltaiselle putkilopystylle tuli lopussa pari puomia, kun en nähnyt minkäänmoista paikkaa. Saatiin kuitenkin virhe korjattua. Riiviö hyppäsi reippaasti koko treenin :)

Pääosin korkeus oli noin 80 cm. Samaa korkeutta lähdemme kisaamaan lauantaina Paimioon 1-tason kisoihin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti