maanantai 21. joulukuuta 2015

Blogiexpo ja jälkimainingit

Ensimmäinen hevosblogien messutapahtuma Blogiexpo järjestettiin Tampereella 12.12. (joten postaus tulee auttamattomasti myöhässä). Tampereen Messu- ja Urheilukeskus oli mulle uusi tuttavuus, sillä en ole koskaan käynyt esimerkiksi Hevoset-messuilla. Minä siellä perus maalaisena olin aamulla hukassa, mutta onneksi muut kävijät taisivat perille löytää helpommin.

Messupäivä alkoi jo aamuvarhaisella viime hetken valmisteluilla ja virittelyillä. Mun hommana tapahtuman alkaessa oli jakaa VIP- ja ennakkopassit bloggaajille. Se oli ihan mukavaa hommaa, tuli tunnistettua ihmisiä blogien takaa paremmin. Ihan koko Blogiexpon ohjelmaa en ehtinyt näkemään tehtävästä johtuen. Sen verran kun kävin kurkkimassa, meininki oli oikein hyvä :)

Vauhdikkaasta tietovisasta, luennoista, blogipaneelista ja muotinäytöksestä riitti seurattavaa, ja yleisöä olikin paikan päällä runsain joukoin. Tapahtuman kruunasi blogien palkitseminen hyvässä hengessä. Blogiexpossa vallitsi koko päivän rento ja hyväntuulinen tunnelma :) Tilan ja ajan rajallisuudesta huolimatta tapahtuma onnistui oikein mallikkaasti!

Portaalin artikkeleista löytyy enemmän luettavaa Blogiexpon tunnelmista. Linkkilistaan on nimensä mukaan kerätty linkkejä Blogiexposta kertoviin postauksiin :)

© Playsson.net
Blogiexposta ostin Röllille Chia de Gracialta msm-jauhetta, sillä sen sanotaan olevan avuksi nivelvaivoihin ja muutenkin edistävän solujen uudistumista. Msm-jauheen kaverina suositellaan syötettäväksi c-vitamiinia edistämään ravintoaineiden imeytymistä. Hevarin reissulta saatu ruusunmarja ei oikein kelvannut yleensä niin ahneelle Röllille, joten c-vitamiinia syötetään nyt myöskin jauheena.

Lämmin "talvi" on saanut aikaan iho-ongelmia mun molemmilla hepoilla. Harjamarron ja hännän juuresta iho on alkanut hilseilemään ja kutisemaan. Ratkaisuna ongelmaan olen käyttänyt Solhedsilta saatua Derma2-rasvaa, jonka VIP-bloggaajat saivat Blogiexposta. Rasva on toiminut hyvin, rasvaus joka toinen päivä on ollut ihan riittävä hoito.

Blogiexpossa oli mukana Dressage OnSite -yritys, jonka kouluratsastuskisasta netissä kiinnostuin entisestään. Joulukuun kisaan ei enää ehditä, kun hepat ei ole ihan vielä kisavireessä. Tammikuussa olisi kuitenkin ideana jokunen koulurata kuvata ja osallistua kilpailuun. Kuka on messissä?

 He's a pirate!

Muuten heppaelämä rullailee omalla painollaan. Rölli tekee jo kevyesti hommia kaikissa askellajeissa ja Riiviö treenailee innokkaasti. Riksu kävi viime perjantaina taas Kangasalan klinikalla uusimassa akupunktiohoitonsa ja nyt parin kävelypäivän jälkeen lähdetään taas kevyesti ravailemaan.

Kangasalla oli mukana myös ylemmissä kuvissa esiintyvä 4v ravurimme Ratu Palema eli Patu. Patun selkäjumia hoidettiin eläinlääkärin toimesta ja mukana oli myös hieroja. Kävelytyksen ja ravihölkkäilyn lisäksi jumeihin suositeltiin reippaampaa laukkaa ratsain. Ihan jees, Patulla kun ei koskaan ole ratsastettu. Ja kenelles muullekaan tämä nakki napsahti kuin mulle! Siinäpä siis uutta projektia alkavalle vuodelle!

Jo pidemmän aikaa mua on myös houkuttanut laittaa meidän ravisuokit Reipas 4v ja Ralli 3v satulaan, mutta se on vielä jäänyt. Mullahan ei mitään kokemusta ole satulaan totuttamisesta tai sisäänratsastuksesta, joten saa nähdä miten edetään ;) Varmaan jotain postausta voisi aiheesta kirjoitella, jos kiinnostaa!

4 kommenttia:

  1. Kiinnostaa! Mä voin tulla joku kerta ikuistamaan tätä, jos aikataulut menee yksiin :D

    VastaaPoista
  2. Moi! Haastoin sut tylsällä kuvahaasteella. :D http://topangan.blogspot.se/2015/12/kuvahaaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, katsotaan jaksanko sen jossain vaiheessa toteuttaa :D

      Poista